Podróże i kulinaria
Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
nieokreślona
(1)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Autor
Thuras Dylan
(1)
Wong Cecyly
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kulinaria
(1)
Gatunek
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Historia
(390)
Edukacja i pedagogika
(134)
Medycyna i zdrowie
(98)
Socjologia i społeczeństwo
(90)
Religia i duchowość
(82)
Podróże i kulinaria
(1)
Kultura i sztuka
(77)
Biologia
(69)
Hobby i czas wolny
(67)
Psychologia
(65)
Polityka, politologia, administracja publiczna
(56)
Literaturoznawstwo
(50)
Etnologia i antropologia kulturowa
(48)
Rozwój osobisty
(45)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(39)
Rodzina, relacje międzyludzkie
(36)
Podróże i turystyka
(34)
Filozofia i etyka
(33)
Kulinaria
(32)
Bezpieczeństwo i wojskowość
(29)
Geografia i nauki o Ziemi
(26)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(21)
Językoznawstwo
(21)
Fizyka i astronomia
(18)
Inżynieria i technika
(17)
Styl życia, moda i uroda
(15)
Nauka i badania
(14)
Kultura fizyczna i sport
(12)
Chemia
(11)
Archeologia
(9)
Architektura i budownictwo
(9)
Ochrona środowiska
(7)
Praca, kariera, pieniądze
(7)
Media i komunikacja społeczna
(6)
Opieka nad zwierzętami i weterynaria
(6)
Rolnictwo i leśnictwo
(5)
Transport i logistyka
(4)
Dom i ogród
(3)
Bibliotekarstwo, archiwistyka, muzealnictwo
(2)
Informatyka i technologie informacyjne
(2)
Matematyka
(2)
Styl życia, moda, uroda
(2)
Zarządzanie i marketing
(2)
Architektura
(1)
Fantastyka
(1)
Geologia
(1)
Krajobraz
(1)
Metalurgia
(1)
Relacje międzyludzkie
(1)
Weganizm
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Atlas osobliwości kulinarnych, książka napisana przez ten sam wiecznie ciekawy świata zespół, który stworzył Atlas osobliwości, zaprasza na bankiet złożony z niezwykłości. Jesteście gotowi na piwo warzone z mgły w Chile? Na sardyński makaron zwany nićmi Boga? Jest to jednak o wiele więcej niż ledwie menu kuriozalnych przysmaków i zaskakujących dań. Ta przygotowana z rozmachem książka pokazuje, że nasze życie koncentruje się wokół spraw dotyczących jedzenia. Dotyka historii – na przykład opowiadając o sieci wytwórni sosu rybnego w starożytnym Rzymie.
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej